2015. április 21., kedd

Délutáni séta a Várban

Az előző bejegyzés óta ismét eltelt egy hét és sajnos ez is természetjárás nélkül. Nagyon hiányzik már egy igazi kirándulás vagy egy jó kis barangolás.Ma késő délután, hazafelé jövet gondoltam egyet. Leszálltam a Deák téren a metróról. Aztán gyalog elindultam a Lánchíd felé, át Budára, fel a Várba, ott egy kiadós nagy kör, majd le a Batthyány térhez és ott ismét metróra szálltam.


Könnyű kis séta volt, de számomra most mégis sokat jelentett. El is határoztam, hogy a jövőben megpróbálok több hasonlót beiktatni a mindennapjaimba, egyfajta hiánypótlásként.


Mivel a mai séta csak egy pillanatnyi ötlet szüleménye volt, így fényképezőgép sajnos nem volt nálam. Most a korábban készült fotóimból válogattam, de hamarosan jönnek majd friss képek is!14 megjegyzés:

 1. very neat details! i LOVE the metal crest! beautiful!

  VálaszTörlés
 2. A spontán döntések sokszor a legjobbak... :-) Várom a spontán-kirándulások fotóit!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy bizony! Sűrűbben kellene alkalmaznom :) Jönnek majd hamarosan!

   Törlés
 3. Korábban nem ütemezett út, és vannak eredmények formájában érdekes képet. Üdvözlettel.

  VálaszTörlés
 4. Hola, Kovács!!!...muchas gracias por visitar mi blog, es un gran honor para mí, y por darme la oportunidad de conocer tu trabajo...estupendas fotografías!!!

  Saludos!!! ;)

  VálaszTörlés
 5. I'm so sorry for being such an absentee online! But I'm glad to have seen these photos when I finally went back online. The structures are just magical! It feels like stepping into a fairytale :) And nice detail shots too!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hello Koryn! Nice to read your words again. Thanks a lot and glad if you liked it.
   Take care :)

   Törlés
 6. Beautiful picture
  Bye Sandro & Cristina

  VálaszTörlés