2013. augusztus 22., csütörtök

Vadasparki mókás arcok

Folytassuk a sétánkat a vadasparkban. A kétpúpú tevék csoportban heverésztek, egyikük meglehetősen mókás portréképpel örvendeztetett meg.



A következő kép címe "kacskacsőr". Szegény strucc asszonyságnak kicsit félresikeredett az alsó csőre. Nagyon mókás arccal nézett bele az objektívbe.


A kis tónál én megint leragadtam a madarak miatt. Nem kicsit - nagyon! Ezúton is köszönet a családomnak amiért ilyen megértőek velem! Nézegettem, fotóztam a vízi szárnyasokat. Ebbe a posztba is jut egy fotó, mégpedig egy tornászó bütykös hattyúifjoncnak köszönhetően. Megnyugtatok mindenkit, nem volt semmi baja. Valóban csak nyújtózkodott.

  
Íme két fotó a zöld baziliszkuszról. Nagyon tetszett a különleges zöld színe valamint az igéző tekintete.



Az indiai antilopot is jókedvében találtuk. A csettintésemre mókás vigyorral fordult vissza. Ez az egyik kedvenc képem a parkból. A mozdulat, a tekintet, a színek, a fények... Nekem nagyon tetszik.


A szürke marha bika is örült a látogatásunknak. A tekintély megőrzése azonban fontos dolog. Így csak egy visszafogott férfias mosollyal köszöntött minket.


Mindeközben a rhesus-majmoknál továbbfolyt a kurkászás. Úgy láttam egyre jobban élvezték dolgot.


10 megjegyzés:

  1. such great faces and such great shots. i really like that antelope one, too. :)

    VálaszTörlés
  2. It is the faces you have captured perfectly though the light on the antelope is magical.

    VálaszTörlés
  3. I love all these photo! GREAT! And thank you for making me smile. :)

    VálaszTörlés
  4. :-D :-D :-D
    Hihetetlen jó képek! Vicces, mintha kérésre tették volna dolgukat. Az indiai antilop fotója viszi az összes díjat!!! Érdemes lenne vele pályázni! Szoktál a National Geographic-ra vagy más portálokra beküldeni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Pedig nem kérésre tették :) Az antilop is csak kíváncsi lehetett a csettintő hangra és arra fordult vissza :) Nagyon-nagyon ritkán indulok pályázatokon. Elsősorban a magam örömére fotózgatok és külön öröm ha a blogon vagy a facebook-on másoknak is kellemes pillanatokat szerez egy-egy fotóm :)

      Törlés
  5. Oh that camel shot was great. he must be asleep?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yes, exactly :) Thanks and glad if you liked my camel shot :)

      Törlés