2016. február 1., hétfő

Köd előttem, köd utánam

Múlt hét elején egy elég szerencsétlen lábsérülést szenvedtem, ezért le kellett tennem a hétvégére tervezett fotósétáról. Ráadásul a teljes gyógyulás még legalább egy további hetet vesz igénybe. Így most ismét csak ülök és mesélek...


Szombaton hatalmas ködre ébredtünk. Tudom, a gomolygó páratömeg nagyon megkeseríti a dolgos hétköznapokat, de ugyanakkor remek téma fotózás szempontjából. Arra gondoltam, hogy legyen a köd a központi téma ebben a posztban. Korábban készült ködös, téli fotóimból válogattam párat.
A most bemutatott fotókat a Népszigeten tett sétáim során készítettem.A közelben lakom, így aránylag sűrűn megfordulok itt valamint a Palotai-szigeten.


18 megjegyzés:

 1. it really makes for lovely photos! peaceful and quiet feeling. love the barbed wire fence shot, too. :)

  VálaszTörlés
 2. Szeretem képeket a köd. Jelenik nagyon szép, és az első nagy. Üdvözlettel.

  VálaszTörlés
 3. Nem a leghálásabb témák egyike, de neked sikerült szépen láttatni. A kedvencem az ötödik, a fotóról árad a béke, a melegség az aranyhídról.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) A kedvenc fotód párja a harmadik kép. Jól szemlélteti a különleges fényviszonyokat. A alacsony köd réteg miatt nem látszik a Nap az ötödik fotón csak a sugarak által a folyóra rajzolt fényösvény.

   Törlés
 4. Nekem 7-8.az ellentét a felbukkanó kacsákkal. A 7. valami filmélményt hoz elő, bár csak sejtem melyiket. Az elsőnél jókor voltál ott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök ha tetszettek. Nem akartalak Titeket untatni a kitalált címekkel, de akkor most leírom legalább ezekhez :)
   1. Utolsó reménysugár, 7. A fény odaát van (az X-akták után szabadon :)) és a 8. A világ végén...

   Törlés
 5. Fog makes everything look spiritual. Nice shots.

  VálaszTörlés
 6. The first photo shows hope while the one with chains shows union, and we your readers interpret them in different ways. I hope you feel better soon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wow! You can see it very well as the title of the first shot is "Last hope". Thanks for your kind words :)

   Törlés
 7. Wow, What lovely photos you have shown us. You have great eyes. My favorite is the seventh. The closed up bridge and the lights of the train in the distance! I really like that composition.

  VálaszTörlés
 8. Wow, What lovely photos you have shown us. You have great eyes. My favorite is the seventh. The closed up bridge and the lights of the train in the distance! I really like that composition.

  VálaszTörlés
 9. I love Miklós bridges, all are like arms that unite :))Precious photos in the fog.
  Un abrazo.

  VálaszTörlés