2016. április 12., kedd

Virágba borult a sétány

A szeles, szürke hétvége után hétfőre végre szép időt ígértek az időjósok. Úgy terveztem, hogy délután felugrom a várba, ha időben eltudok jönni a munkahelyről. Hétvégén dolgoztam, így a laptop, a papírok és a napi elemózsia mellé már csak a régi kis Olympus gépem fért be a hátizsákba.


Szerencsém volt. Időben végeztem és a napsütés is kitartott. A távolság miatt viszont már így is jócskán hat óra után értem fel a Tóth Árpád sétányhoz. A virágba borult fasor, a romantikus helyszín és a kellemes idő sétálók, nézelődők, fotózók, turisták és szerelmes párok sokaságát vonzotta fel a Várba. Nem volt egyszerű a fotózás, néha hosszú percekig várni kellett, hogy elég "tiszta" legyen a terep. Íme néhány fotó a virágba borult sétányról.

  





14 megjegyzés:

  1. Egy ilyen csodálatos kilátás Szeretem tavasszal. Üdvözlettel.

    VálaszTörlés
  2. Fantastic! Especially I like the first photo. Looks so peaceful. You captured the best time of the flowers in full bloom. Those many petals will fall down soon. That scene will be also attractive, I enjoy to imagine it. Happy spring for you!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thanks a lot. I went to the castle several times to catch the best time :)

      Törlés
  3. Habos-babos rózsaszínnel romantikusan körülölelő... egy szóval csodás képek! Mind a kedvencem, képtelennék egyet is kiemelni!!! Fotópályázatba valók! (National Geographic)
    Az utolsó kifejezetten jó kombináció!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavakat. Nagyon örülök, ha ennyire tetszett :)

      Törlés
  4. Ezek csodaszépek! Megérte kivárni :)

    VálaszTörlés
  5. Preciosa imagen...muy bien tomada..da una sensación de gorro..un saludo desde Murcia...

    VálaszTörlés