2017. június 9., péntek

Újra itthon

De még kicsit távol a blogtól. Az elmúlt három hétben kétszer is külföldön jártam. Újra eltelt egy év, így eljött az ideje az újabb "Company weekend-nek", ahol ismét találkozhattunk a külföldi kollégákkal. Idén Lengyelország, Krakkó adott otthont a találkozónak. A csapatépítő verseny során csak kevés fotó készült, így azokat már feltöltöttem a Facebook oldalamra. Aztán pár nappal később ismét határt léptünk. Ezúttal a feleségemmel Ausztria felé vettük az irányt.


A Salzkammerguti tóvidék és a Grossglockner volt a fő célpontunk. Az időjárás ugyan nagyon szeszélyes kedvében volt, de a rossz előrejelzéshez képest végül valamivel jobbat kaptunk. Igaz, kétszer így is nagyon eláztunk de talán az Alpokban ez nem is olyan rossz statisztika. Rengeteg élménnyel és sok fotóval lettünk gazdagabbak. Ezeket szeretnénk most gondolatban és számítógépen feldolgozni, ami jó néhány napig eltart majd.


A blog magyarországi barangolásokról szól, így az út során készült fotókat csak a Facebook oldalamra töltöm majd fel. Örömmel veszem ott is a látogatásotokat.

8 megjegyzés:

  1. Hi,
    Such beautiful photos.The mysterious beauty with the fog captured my mind. It is rare scenes for me to encounter in person. Wonderful!
    It is such a long time since I visited you. I am back blogging.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Many thanks for your kind words. I will visit your side soon.

      Törlés
  2. Itt jártatok a közelben? Érdeklődve várom milyen élménnyel és tapasztalattal utaztatok haza!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen arrafelé jártunk :) Felső-Ausztria volt a fő célpont, de egy nap átugrottunk Németországba is (Koenigssee / St Bartholomae). Itt a blogon nem fogok róla írni ill. több képet bemutatni. A Facebook oldalamon lehet megnézni a fotókat. Lassan haladok a válogatással és a feltöltéssel a sok egyéb teendő miatt. Az élmények? Örök életre szólnak!!! Tudod, hogy mennyire szeretem a hegyeket (többször írtam már a blogodon is) és ez volt számomra az első alkalom, hogy nem csak távolról hanem testközelből is megtapasztalhattam a szépségüket. Imádtam!!!

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Pedig még nagyon maradtunk volna!!! Azért köszi :)

      Törlés