2018. január 12., péntek

Három éve kezdtem

Éppen három éve, e napon írtam meg a blog első bejegyzését. Azóta minden "születésnapon" összeállítottam egy posztot az aktuális mutatókról. A hagyományt folytatva most ez a bejegyzés következik.


A 2017-es évben sajnos kevés időm jutott posztolásra, ez jól látszódik a közzétett bejegyzések számán is. Nagyon bízom benne, hogy az idei évet sikerül majd jobb statisztikával zárnom. 

Az elmúlt három évben összesen 244 blogbejegyzést írtam, melyre eddig 88.374 oldalmegjelenítést regisztrált a Blogger statisztikája. A blognak jelenleg 48 követője van.

Az országonkénti bontásban egy nagy változás történt az elmúlt évhez képest. Az első helyen jelenleg az USA áll, majd Magyarország és Németország következik a sorban. Álmomban sem gondoltam volna az induláskor, hogy egy magyar vonatkozású és magyarul vezetett blog oldalmegjelenítési statisztikáját egy idegen ország vezeti majd. 

Nézzük a posztok sorrendjét:

Nos, e bejegyzésnek köszönhető az imént említett változás. Röviddel a megírása után felkerült a poszt egy amerikai turisztikai oldalra és azóta is toronymagasan vezeti a statisztikámat.

A második helyen jelenleg a 2016-os évbúcsúztató madarász találkozóról szóló írásom szerepel. Idén is összejöttünk a Merzsén a barátokkal és remélhetőleg ez így lesz majd a következő években is.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokán egy szomorú megemlékezés áll. Nemzeti légitársaságunk leállásának évfordulóján idéztem fel egy régebbi írásomat, az utolsó nap történéseiről.

A blog most megkapja a szokásos születésnapi ajándékát, az új fejlécet 2018-ra és elkezdődik a negyedik év. Barangoljatok idén is velem.

4 megjegyzés:

 1. Gratulálok a születésnaphoz. Még sok ilyent kívánok, hadd gyönyörködjünk sokáig a fotóidban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm. Azon leszek, hogy több poszt jelenjen meg.

   Törlés
 2. Congratulations!!
  Lovely new header.
  Stay war. From Tomoko in Japan.

  VálaszTörlés