2018. július 22., vasárnap

Esti fényben

A kirándulások során egy kicsit mindig változtatunk a napi étkezési rutinon. Egy igen kiadós reggelivel indítjuk a napot, napközben csak keveset eszünk és este egy kellemes vacsorával zárjuk a napot. Régi, jól bevált családi szokás. Nem volt ez másképpen Győrben sem.


Az esti törzshelyünk mindennap a Captain Drake's Pub volt. Remek a konyhája,  jobbnál jobb étkek közül választhattunk. A vacsorák után jöhetett egy kis esti séta a városban vagy éppen csak kiültünk a Rába partjára.


Természetesen ilyenkor is készült egy-két fotó, most ezekből mutatok néhányat. A Radó-sziget feletti felhőket még rövid időre megszínezték az utolsó napsugarak a teljes sötétedés beállta előtt.



A Városháza esti megvilágításban is nagyon impozáns látványt nyújtott. 




A tér túloldalán egy szökőkút folyamatosan változó színű vízsugaraival hívta fel magára a figyelmet.



A következő posztban már ismét nappali fényben sétálunk tovább. 

8 megjegyzés:

  1. I must say those twilight skies rock. (I hope that translates)

    VálaszTörlés
  2. These photos are amazing! I love the photos that you were able to take of the sky, they are so pretty. Thanks for the share. Hope you have a wonderful rest of your day. Keep up the posts.
    World of Animals

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thanks for your kind words. I'm glad if you liked these photos.
      Have a nice day.

      Törlés
  3. Nagyon szép!
    Mi is hasonlóképpen oldjuk meg a barangolások, kirándulások, felfedezések napjait, így tudunk talán a legtöbbet abból a helyből megélni. :-)

    VálaszTörlés