2019. január 12., szombat

A negyedik év végén

Ismét eltelt egy esztendő, immáron négy éves lett a blog. Az elmúlt évekhez hasonlóan következzen most a szokásos összefoglaló a blog jelenlegi mutatóiról.
Szerettem volna az előző évhez képest többet posztolni, de ez végül csak nem jött össze. Természetesen így sem panaszkodhatom, sok szép élménnyel lettem gazdagabb.

Az elmúlt négy évben 296 blogbejegyzést írtam, melyre eddig 106.183 oldalmegjelenítést regisztrált a Blogger statisztikája. 2018. november 1-én értem el a 100.000-es határt. A rendszeres olvasók száma jelenleg 50.
Országonkénti bontásban az USA, Magyarország és Oroszország szerepel az első három helyen. Anno az USA nagyon komoly megtekintési előnyre tett szert a fekedi poszt kapcsán, mely még most is kitart, de azért szép lassan ledolgozza a lemaradását Magyarország. A további sorrend Németország, Ukrajna, Franciaország, Lengyelország, Ausztria, Thaiföld és Spanyolország.

A posztok sorrendjében nem történt változás.  

Egy baranyai kis falu - Feked
Két éve írtam ezt a bejegyzést és egy amerikai turisztikai oldal megosztásának köszönhetően szinte behozhatatlannak tűnő előnnyel vezeti a listát. 

Évzáró a Merzsén
Az első helyezetthez képest több mint ötezres lemaradással áll a második helyen a 2016-os évbúcsúztató madarász találkozóról szóló írásom.  
In memorian - MALÉV 
A képzeletbeli dobogó harmadik fokán változatlanul a nemzeti légitársaságunk leállásáról írt írásom áll.
2018 más téren is emlékezetes volt a számomra. Éppen tíz éve, 2008-ban kezdtem el fotózni, mely azóta is az egyik legkedveltebb szabadidős elfoglaltságom.

Már feltöltöttem az új fejlécet  és belekezdek az ötödik évbe. Barangoljatok idén is velem.

4 megjegyzés:

 1. Folytatni fogok veled, és szeretném, ha örömet szereznél a blogolásról, és több időt töltene neki. Üdvözlettel.

  VálaszTörlés
 2. A statisztika egy szám, ki mit keres az érdeklődésétől is függ. Viszont amit a fotóiddal adsz statisztikai mutató nélkül is sokat jelent nekünk, akik olvasunk. Ez is eredmény, ha nem legtöbb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm és örülök ha tetszenek a fotóim.
   Tudom, hogy ez nem egy túl érdekfeszítő bejegyzés a látogatóknak.
   Csak saját részre jegyzem meg minden évben az aktuális mutatókat. A számok valóban sok mindentől függnek, de azért érdekes összehasonlítani a korábbi összefoglalókkal.

   Törlés