Magamról

Kedves Látogató,

Üdvözöllek az első blogomon. Kovács Miklós vagyok, jelenleg Budapesten élek. Vidéken nőttem fel, később a tanulmányaim révén kerültem a fővárosba. A vidéki élet és a természet szeretete azonban mindmáig fontos része maradt az életemnek.  

Bár a légi iparban dolgozom, javarészt csak az íróasztal mellől "repülhetek". Így számomra az jelenti az igazi kikapcsolódást ha fotóshátizsákkal a hátamon felfedezhetem és megörökíthetem a természet szépségeit. A blog azzal a céllal jött létre, hogy saját részre egyfajta feljegyzés legyen ezekről a magyarországi kirándulásokról, érdekes helyekről, fotózásokról. Másrészről a túrák során szerzett tapasztalataimat, megfigyeléseimet, érdekes történeteimet szeretném megosztani a blog látogatóival. Szándékosan kerültem a napló kifejezést, mivel nem időrendi sorrendben írom a posztokat. Kezdéskor a blog címe szinte azonnal adta magát, hiszen a fővárosból kiindulva igyekszem felfedezni Magyarország szépségeit. Dunán innen és Dunán túl...   

Nagyon szeretem az állatokat. Különösen a madarakat - talán éppen a repülés szeretete miatt. Így időközönként terepmadarász bejegyzéseket is megosztok a blogban.

A mindennapok viszont Budapesten telnek. Hosszabb-rövidebb sétáim során is igyekszem fotózni. Megörökíteni pillanatokat, utcákat, tereket, titkot rejtő kapualjakat...

Fotóim elkészítéséhez többnyire Canon vázat és objektíveket használok, de időközönként előveszem még a régi Olympus tükörreflexes gépemet is.

Kapcsolat:
E-mail: hikerart.blog@gmail.com
Facebook:
https://www.facebook.com/mikloskovacsphotography/
Zonerama: https://www.zonerama.com/HikerArt/785504


Kellemes időtöltést kívánok!
© Minden jog fenntartva!