2016. december 27., kedd

Budapest, Budapest, te csodás...

A hirtelen jött téli tavasznak tegnap este viharos szél vetett véget. Ma, Karácsony harmadnapján a ragyogó napsütés erejét jócskán megtörte a viharos, hideg szél. Akadt néhány elintéznivalónk a városban, majd délutánra beterveztünk egy kis sétát is a várban.


Drámai tónusú felhők vágtattak az égen, igazán remek hátteret nyújtottak a fotókon. A Várkert Bazárnál kezdtük a sétát, ahol éppen bontani kezdték a karácsonyi vásár pavilonjait. Innen sétáltunk fel a várba.A Castellum Galéria kirakatából még visszaköszönt a karácsonyi hangulat.
A mai séta az Országos Levéltárnál ért véget. A viharos szél ellenére is nagyon élveztük a mai délutánt. Egy régi dal címe jutott eszembe - Budapest, Budapest, te csodás...

8 megjegyzés:

 1. beautiful city...I need to renew my passport

  VálaszTörlés
 2. Ez egy gyönyörű város, és csodáltam őket, és személyesen is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thanks Giga, I'm really glad if you like our capital :)

   Törlés
 3. Valóban csodás, a fotóid is ezt tükrözik!

  VálaszTörlés
 4. Tényleg csodás! A képeidet nézve kedvet kaptam egy újabb budapesti látogatáshoz. A Várkert Bazárnál még nem jártunk, csak a palotától láttuk a felújítás óta.
  Örülök, hogy rád találtam, mert látom, hogy itt sok-sok jó ötletet kapok majd a kirándulásainkhoz. Addig is is csak olvasgatom, gyűjtöm az ötleteket a listámra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Üdvözöllek a blogon és köszönöm a kedves hozzászólást. Kellemes böngészést kívánok!

   Törlés