2005. május 23., hétfő

Csapatépítés Domonyvölgyben

2005.05.22.

Egy céges csapatépítő programra érkeztünk Domonyvölgybe. Ráadásul a cégvezetők nagylelkű meghívásának köszönhetően elkísérhettek minket a családtagjaink is. A program helyszíne a Lázár Lovaspark volt.
 
 
Igazán szemet gyönyörködtető volt a hatalmas és makulátlanul rendben tartott 9 hektáros birtok. Tökéletes helyszín céges csapatépítő programokra, esküvőkre vagy egyéb családi rendezvényekre.
 

  

Nem csoda, ha a gyerekekkel együtt mi is alig vártuk, hogy felfedezhessük a parkot és elkezdődjenek a programok. A Puszta Olimpia kezdetéig szabadprogramot kapott mindenki. Lehetett erdei kocsikázni, őshonos magyar állatokat és pompás lovakat nézegetni, simogatni. A kemencés büfében megkóstoltuk a frissen készült pogácsát és langallót.




Aztán megalakultak a csapatok és kezdődhetett is az olimpia. Erről a programról nem töltök itt fel fotókat, de nagyon szuper volt. Volt ott minden - hordólovaglás, váltófutás, korbács csattogtatás, íjászat és még hosszan sorolhatnám. A rengeteg nevetés mellett azért mindenki beleadott mindent. A verseny végén oklevelet kaptak a csapatok, majd következett az ebéd.



Dugig lettünk a sok finomsággal, szerencsére számunkra egy laza program következett. Átsétáltunk a fedett nézőtérre, ahogy megtekintettünk egy hagyományőrző lovas előadást.









A bemutató után éppen szerettünk volna átsétálni a Világbajnokok Terméhez, amikor is egy ismerős arcot véltünk felfedezni az egyik tréningező fogaton.
Lázár Zoltán, háromszoros világ- és kétszeres országos bajnok kezelte a gyeplőket.


Nem sokkal később újabb fogat hajtott ki a pályára, melynek a bakján Lázár Vilmos, ötszörös világ- és ötszörös magyar bajnok foglalt helyet.


Élmény volt nézni a két sportember edzését, ahogy tökéletes pontossággal terelgették a fogatokat, milliméterekre elsuhanva a kihelyezett bóják mellett. Világbajnokok Termében láthattuk aztán ennek a sok edzésnek és munkának az eredményét. Rengeteg serleg, érem, szalag és versenykocsi került itt kiállításra.





Késő délután lett vége a csapatépítő programnak. Élményekkel telve ültünk kocsiba és indultunk haza.

Címkék: Lázár Lovaspark, Domonyvölgy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése